200 ml κρέμα γάλακτος
200 ml γάλα
4 φύλλα ζελατίνης
70 γρ. ζάχαρη
1 βανίλια
1) Ζεσταίνουμε τη ζάχαρη με το γάλα σε μια κατσαρόλα και ανακατεύουμε συνεχώς με ένα σύρμα για να μην καεί.
2) Βάζουμε τις ζελατίνες σε ένα μπολ με κρύο νερό και μόλις μαλακώσουν τις προσθέτουμε στην κατσαρόλα.
3) Μόλις λιώσουν εντελώς προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος. Έπειτα, αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει, το ρίχνουμε σε φορμάκια της αρεσκείας μας και τα τοποθετούμε στο ψυγείο για 4 με 6 ώρες τουλάχιστον, ώστε να πήξουν.