Psaronefri-Featured,jpg
Man

CHEF

Λαμπουρας Θωμας

Χοιρινο ψαρονεφρι γεμιστο με ξερα συκα μανουρι και σαλτσα κουμ κουατ
45'
ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ)

0,400ΚΓΡ. ΧΟΙΡΙΝΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ

0,080ΚΓΡ. ΞΕΡΑ ΣΥΚΑ

0,080ΚΓΡ. ΜΑΝΟΥΡΙ

 

ΣΑΛΤΣΑ ΚΟΥΜ ΚΟΥΑΤ

0,200ΛΙΤ. ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

0,200ΛΙΤ. ΣΑΛΤΣΑ DEMI GLACE

0,050ΚΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΙΚΗ

0,015ΛΙΤ. ΧΥΜΟΣ ΛΕΜΟΝΙ

0,020 ΛΙΤ. ΞΥΔΙ ΚΟΚΚΙΝΟ

0,040 ΛΙΤ. ΛΙΚΕΡ ΚΟΥΜ ΚΟΥΑΤ

0,100 ΚΓΡ. ΚΟΥΜ ΚΟΥΑΤ (ΚΑΡΠΟΣ)

ΑΛΑΤΙ

ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΚΟΒΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΤΥΠΑΜΕ ΕΛΑΦΡΟΣ ΜΕΧΡΙ Ν ΑΠΛΩΣΕΙ.
ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΥΚΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΝΟΥΡΙ.
ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ Μ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ.
ΣΕ ΖΕΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΗΛΙΕΛΑΙΟ ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΜΕ ΑΠ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΙΕΣ ΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 12 ΕΩΣ 14 ΛΕΠΤΑ.
ΜΟΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΟΥΙΝΟΧΑΡΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΦΕΤΕΣ.

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΥΜ ΚΟΥΑΤ(ΚΑΡΠΟΣ).
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΞΥΔΙ ΤΟ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ TO ΛΙΚΕΡ ΚΟΥΜ ΚΟΥΑΤ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ DEMI GLACE.
ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ Η ΝΑ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ
ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ